Be Unique

Transport gratuit la comenzile peste 300 de lei

Whosee se ocupa cu fabricarea , crearea si punerea in vanzare a produselor unice in domeniul hainelor de dama. Atat cat si vanzarea online cat si magazine fizice.

Compania doreste sa targeteze persoanele nontraditionaliste cu varsa cuprinsa intre 16-40 ani, nonconformiste. Firma detine in patrimoniu peste 5 designeri iar produsele sunt de cea mai inalta calitate, raport calitate pret. Mentionez ca produsele sunt cu editie limitata asta inseama unicitate pentru clienti.

Firma noastra este dedicata “trendomomentum” , acopera necesitatile prezentului si prezinta moda feminina actuala si ne facem recunoscuti prin faptul ca nici o tinuta nu scapa de sub ochii privitorului. Intotdeauna hainele vor avea tuse ca gen: zale, lanturi, tepi, pietre, paiete, pene, toate la o calitate superioara.

Produsele sunt haine de dama ce pot fi purtate in timpul zile dar mai mult ne axam pe haine de “go out” , vindem persoanelor care vor sa iasa in evidenta , si care pot alege sa nu poarte un tricou anost ci unul care sa iasa in evidenta si sa intoarca priviri. Piata pe care vom vinde momentan este nationala.

Call Now Button
WhatsApp chat