Be Unique

Transport gratuit la comenzile peste 300 de lei

Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de WHOSEE DESIGN S.R.L. cu sediul in Bucuresti , sector 2 , strada Grigore Ionescu nr. 63. Toate produsele prezentate sunt de calitate superioara nu au fost niciodata purtate sau uzate in nici un mod, altfel decat impune procesul de productie a distribuitorilor nostrii.

 

Intregul continut al site-ului www.whosee.ro – design, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica WEB, – este proprietatea WHOSEE DESIGN SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul WHOSEE DESIGN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Adresa pentru incalcarea dreptului de proprietate intelectuala este office@whosee.ro.

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului.” (UG 34/2014). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, murdarie,ori deteriorare fizica in termen de 15 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, telefonic si in scris pe adresa de email , mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil telefonic si in scris. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de curierat rapid. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc.), WHOSEE DESIGN S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.Nu expediati produsul daca l-ati purtat sau deteriorat. Nu solicitati contravaloarea produselor prin curier rapid de tipul ramburs . In cazul in care solicitati banii inapoi , acestia se returneaza numai prin transfer bancar in contul clientului . Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat .

Nuanta culorilor produselor din imaginile prezentate poate diferi usor, ca intensitate, datorita fotografierii in conditii de studio.

WHOSEE DESIGN S.R.L. ofera oricarui utilizator acces limitat,in mod egal, fara discriminare si doar in interes personal pe acest site. Nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul.

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie.WHOSEE DESIGN S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat in scris sau telefonic.

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice conflict aparut intre WHOSEE DESIGN S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Toate produsele comercializate de catre whosee.ro sunt de calitate superioara .Verificam atent toate produsele inainte de livrarea lor catre dumneavoastra. Whosee schimba in termen de 15 zile orice produs ce prezinta defecte de fabricatie . Pentru ingrijirea produseor va recomandam sa urmati instructiunile de folosire de pe eticheta . Nu raspundem pentru defectele cauzate de intretinerea gresita, ori de fortare intentionata sau accidentala.

Whosee ofera vouchere la inscrirea la newsletter sau in cadrul unor campanii de promovare.

Atentie! Nu se pot folosi doua sau mai multe vouchere pentru aceeasi comanda ori campanie de promovare. Daca alegeti sa cumparati unul sau mai multe produse in cadrul unei promotii, acestea nu mai pot beneficia de alte promotii sau vouchere. Pretul se reduce o singura data. Orice insistenta si neintelegere a acestei reguli poate duce la anularea comenzii.

 

Neseriozitatea in lansarea comenzilor / refuzul repetat de colete:

Orice produs cumparat prin intermediul siteului nostru poate fi returnat conform termenului legal si conditiilor descrise mai sus. Ne dorim ca absolut toti clientii nostri sa fie extrem de multumiti de produsele si serviciile noastre astfel incat ei sa revina cu placere si incredere de fiecare data. De asemenea comenzile se pot anula si inainte de a fi livrate, fara probleme ori sanctiuni sau taxe de niciun fel. Livrarea se face de regula in aceeasi zi, astfel ca termenul pentru anularea comenzii este foarte scurt. De aceea va rugam sa lansati comenzile numai daca sunteti siguri ca aveti nevoie de produse. Daca a intervenit o urgnta si nu mai puteti ridica comanda va rugam sa ne anuntati imediat prin telefon la numarul: +40 723 955 851 de luni pana vineri intre orele 10:00 – 17:00 .

 

Va rugam sa acordati seriozitate in lansarea si ridicarea comenzilor facute pe site-ul nostru! De asemenea va rugam sa nu lansati comenzi daca nu aveti nevoie de produse.

In situatia in care clientul este de rea credinta si da dovada de neseriozitate in lansarea comenzilor pe site-ul nostru, refuzand ridicarea lor in momentul livrarii de catre firma de curierat, datorita prejudiciului generat de cheltuielile de transport dus-intors si cele de ambalare ridicate, ne rezervam dreptul sa nu mai livram pe viitor comenzi catre acesta cu plata ramburs. Astfel se vor livra numai comenzile platite in prealabil cu cardul de credit ori prin transfer bancar. Orice comanda cu plata ramburs din partea persoanelor care au istoric negativ in ridicarea comenzilor de pe site-ul nostru va fi anulata. Ne rezervam astfel dreptul de a limita pe cat posibil cheltuielile suplimentare ce ne pot genera pierderi.

Va multumim pentru intelegere si seriozitate!

Call Now Button
WhatsApp chat